Robs Warenhuis

Clayre & Eef Kussen Hoes 40x40 cm Stars en Stripes

Home > Slaaptextiel > Kussensloop

Clayre & Eef Kussen Hoes 40x40 cm Stars en Stripes


Clayre & Eef

Clayre en Eef Kussen hoes 40x40 cm behorende bij de serie Stars enStripes. Deze serie is gebaseerd op de Amerikaanse vlag. Dehoofdkleuren zijn rood, wit en blauw. Deze kussenhoes is ookverkrijgbaar in 50x50 cm en met bijbehorende bedspreien.

Dit kost slechts 14.50 Euro
Klik hier om te bestellen!


Artikel bestellen?

klik op de afbeelding of link om Clayre & Eef Kussen Hoes 40x40 cm Stars en Stripes te bestellen via de webwinkel die dit artikel aanbied.

Vragen en of meer informatie?
Als u klikt op de link of afbeelding dan komt u bij de webwinkel terecht die dit artikel: Clayre & Eef Kussen Hoes 40x40 cm Stars en Stripes aanbied. Vaak vind u op die pagina nog meer informatie over het artikel maar ook over de verzendwijze. Heeft u andere vragen dan kunt u uiteraard contact opnemen met de winkel die dit artikel Clayre & Eef Kussen Hoes 40x40 cm Stars en Stripes aanbied.

Elke bestelling helpt!

Als u iets besteld via Robs Warenhuis dan steunt u automatisch de projecten van Sanders Marketing en Sanders Marketing verzorgt o.a. thuiswerk voor mensen met een beperking en of verbeteren leefomstandigheden van mensen. Website`s zoals dit levert geld op, het genereert thuiswerk en thuiswerk is ideaal werk voor mensen met een beperking. Des te meer er besteld wordt via deze website des te meer mensen wij kunnen helpen.

Dit kost slechts 14.50 Euro
Klik hier om te bestellen!